• Volledige handling
 • Natuurlijk MVO!
 • 24-uurs verwerking
 • Multi doorzoekbaar
 • State of the art beveiligd

2dA is dé digitaliseringspartner als het draait om doelgericht, vertrouwelijk en toekomstgeschikt digitaliseren van analoge of deels digitale archieven. 2dA ontwikkelt en realiseert in het oog springende digitaliseringtrajecten voor het midden-/grootbedrijf en overheidsinstanties. Met innovaties die het fundament leggen voor uiterst efficiënt archief- en databeheer; U kunt u rekenen op de snelste zoek- en verwerkingstijden, eenvoudig en geautoriseerd archiefdata bewerken en delen, als ook absolute zekerheid omtrent de where abouts van al uw gegevens, ook tijdens de digitalisering van uw archief!

 

Archief digitaliseren is meer dan scannen alleen…
Of het nu gaat om post, bouwvergunningen, medische dossiers, juridische- of financiële documenten, voor de digitalisering van archieven bent u altijd in goede handen bij 2dA;  Naast de hoge standaard scankwaliteit zijn andere digitaliseringslevels mogelijk, waarin eveneens volautomatische dataoptimalisatie wordt doorgevoerd. Hiermee krijgt u een custom made digitaliseringstraject en legt u de basis voor verantwoord en efficiënt datagebruik.

 

(Kosten)efficiënt en toekomstgeschikt archief digitaliseren
Met de innovatieve 2dA controle- en track&trace-applicaties worden daarna toonaangevende resultaten bereikt, zoals een afname van de dossiervervuiling tot 0,01%. Hiermee wordt zowel een structurele besparing van uw archiefkosten, als ook efficiënt toekomstig datagebruik voorgewerkt; dankzij de – in eigen beheer ontwikkelde - productinnovaties als de 2dA SEARCH Engine® of het 2dA SHARE Centre® zijn uw gedigitaliseerde archieven overal en altijd veilig toegankelijk; Razendsnel data oproepen, doorzoeken, bewerken en delen.

 

Archief digitaliseren, maar ook, opslag, vernietiging, beheer en…
Of u nu op uw eigen locatie of extern uw archief wilt digitaliseren, projectmanagement voor een documentconversie zoekt, efficiënte toegang, gebruik, opslag, beheer en/of vernietiging van uw analoge of digitale archiefmateriaal overweegt, 2dA biedt de oplossing die uw archief zorgeloos voor u laat werken!

 

TIP      De 2dA-digitaliserings- en dataspecialisten informeren u onder meer graag over:

-          Archief scannen, archief digitaliseren en archief optimaliseren;

-          Archief Opslag, archief beheer en archief vernietiging;

-          Controle- en Track&Trace applicaties;

-          Search en Share-oplossingen;

-          Data-analyse | BIG Data;

-          MVO | Social Return.

 

B&W Nijmegen bezoekt dataspecialist 2dA in kader MVO

Burgemeester Bruls, wethouders en secretaris laten zich informeren over succesvol digitaliseren met de inzet van MVO in de digitaliseringsmarkt

 

22 november 2016 - Wijchen > Vandaag bezocht nagenoeg het gehele college van burgemeester en wethouders van Nijmegen dataspecialist 2dA, die met de ruime inzet van medewerkers met een arbeidsachterstand een toonaangevende positie in de nationale digitaliseringsmarkt heeft weten in te nemen.

 

Burgemeester Bruls, wethouders en secretaris bezochten het Wijchens bedrijf, dat net tegen de stadsgrens met Nijmegen aan de A326 ligt, voor een presentatie met een rondleiding over de scanstraat. De aandacht ging daarbij uit naar de gecombineerde inzet van gemotiveerde mensen met een arbeidsachterstand en innovatieve softwareontwikkelaars. Het college bleek met name geïnteresseerd in de achtergronden van deze succesvolle krachtenbundeling; Burgemeester Bruls over de MVO-aanpak van 2dA: “ Heel bijzonder en bemoedigend om te zien dat 2dA erin is geslaagd om met behulp van nieuwe technologie juist banen te creëren voor mensen wiens werk meestal op de tocht komt te staan als gevolg van de intrede van nieuwe technieken. Het zou heel mooi zijn als meer bedrijven een slimme combinatie weten te maken tussen moderne technologie en het creëren van werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 2dA toont aan dat het kan! “.

 

Naast MVO zijn ook 2dA-productinnovaties op het gebied van datamining en artificiële intelligentie getoond.

 

Zowel het college als ook het team van 2dA kijken terug op een informatief en inspirerend werkbezoek.

2dA digitaliseert archief Schiphol Real Estate en introduceert labeltool

2dA digitaliseert archief SCHIPHOL Real EstateDigitaliseringspecialist 2dA uit Nijmegen heeft - in nauwe samenwerking met informatiespecialist KBenP - het analoge werkarchief van Schiphol Real Estate BV (SRE) succesvol gedigitaliseerd. Partijen kijken terug op een voorspoedige samenwerking, waarbinnen 2dA eveneens een noviteit implementeerde;

In deze case card >> leest u ondermeer over een rubriceringtool waarmee ook uw eigen personeel archiefmateriaal kan labelen en scannen, om efficiënt datagebruik in de toekomst te garanderen.

referenties

 • Universitair Medisch Centrum Radboud (logo)
 • Korps landelijke politiediensten (logo)
 • Woningcorporatie Talis (logo)
 • Schiphol Real Estate (logo)
 • Werkbedrijf Rijk van Nijmegen (logo)
 • Triodos Bank (logo)
 • Luchtvaartmaatschappij Transavia.com (logo)
 • Monuta uitvaartverzorger en verzekeraar (logo)
 • SURFnet (logo)
 • Havenziekenhuis (logo)
Contact


Op deze website vindt u meer algemene informatie over 2dA. Verschillende producten en diensten worden uitgelicht. Zo ook het digitaliseringtraject met optimalisatiemogelijkheden.


2dA ziet echter elk proces als een uniek traject. Wilt uw weten wat 2dA specifiek voor uw organisatie kan betekenen?


We nodigen u van harte uit om contact te leggen.